fbpx

Full Moon Essence Journey

via ZOOM

woensdag 24 april 2024 19:00 – 20:00

Verbinding met je hart
Verbinding met je essentie
Verbinding met alles in jou
Verbinding met andere mooie vrouwen

De maan is iets magisch en krachtig. De maan beïnvloedt het eb en vloed. Zo ook bij ons! Leven volgens de maan kan echt iets in beweging zetten. Het leven volgens het natuurlijke ritme van de maan kan je helpen bij het maken en timen van keuzes.
Misschien voel je de kracht van de maan erg goed, of misschien ben je je er juist nog niet helemaal bewust van.

Je kunt drie dagen voor de volle maan en 3 dagen na de volle maan de energie echt goed voelen. Wellicht merk je dat je heel slecht slaapt, je droomt hevig. Je kan alles aan en je hebt energie voor tien. Voelt alsof je bergen kunt verzetten, en dan weer de behoefte om juist niets te doen en alleen te zijn. Kijk dan eens naar de stand van de maan, wellicht weerspiegelt de maan je gedrag en gemoedstoestand.

Elke maand geven wij een Volle Maan online sessie, Moon Essence Ceremonie.
Elke maand een thema wat op dat moment juist en kloppend voelt.

In deze Moon Essence sessie staat met het water element Schorpioen

Tijdens deze sessie ontvang je ook een Inner Essence Journey.

Wat is Inner Essence?
Bij een Inner Essence Journey wordt je meegenomen op een innerlijke reis. Je gaat heerlijk liggen en ik neem je mee met muziek, vragen en een visualisatie. Hierdoor kom je bij je onderbewustzijn en verbind je je op een dieper niveau met jezelf, daar waar alle antwoorden al aanwezig zijn.

Wat kun je verwachten?
Een Inner Essence Journey werkt op verschillende lagen en is elke keer weer anders. Je kunt erop vertrouwen dat je iedere reis weer precies het juiste voor jou op dat moment zal ontvangen. De ene keer zul je ontspanning of inzichten ontvangen, de andere keer zul je dingen zien, voelen of ervaren. Het werkt op zowel cognitief, energetisch, emotioneel en fysiek niveau.

De journey nodigt je uit tot het ontvangen van inzichten, healing en transformatie.

Als je gaat samenwerken met het ritme van de maan, zal je de rust & magie ervaren maar ook de kracht om jou als persoon verder te ontwikkelen op alle vlakken op jouw levenspad.

Wat kun je verwachten van Online Moon Essence ceremonie:
– Opening cirkel
– Ritueel
– Inner Essence Journey
– Sluiting cirkel

Liefdevolle investering is €17,00