fbpx

Mijn naam is Ilja van Noord, en ik heb zelf een reis gemaakt van mijn hoofd naar mijn lichaam. Hoofd uit lichaam aan!

Als alleenstaande moeder, vrouw, onderneemster plakte ik alle rollen op mezelf. Vanaf mijn 45e heb ik een paar jaar met het gevoel gelopen dat ik alles moest doen vanuit wilskracht, duwen, trekken en maar gaan. Ik moest blijven staan en alle ballen hoog houden want ja wie zou het anders doen. De hele tijd AAN staan en geen tijd voor mezelf. Geen tijd voor zachtheid, laat staan voor vrouwelijkheid. Tot dat ik in 2020 op een punt stond, dat ik echt niet meer kon. Mijn energie was laag. Ik kon alleen nog maar huilen en mezelf als slachtoffer zien. Alles in mij gaf aan dat het anders moest.

Toen ben ik in aanraking gekomen met feminine embodiment en Human Design. Dat was het moment dat alles veranderen. Mijn uitstraling, mijn plezier in het leven weer, maar vooral ik voelde mij weer MIJ! Ik voelde mij weer vrouw.

Ik heb al meer dan honderden vrouwen begeleid en mogen helpen door middel van body movement, inner essence journeys en human design.

Ik kijk er onwijs naar uit om mijn kennis met je te delen in deze gratis masterclass. Mijn intentie van deze masterclass is om je tips en tools te geven waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Praktische informatie

Praktische info

Datum: vrijdag 21 juni 2024

Tijd: 10:00 uur

Duur: 60 minuten

Kan je niet live bij de masterclass aanwezig zijn?
Dan heb je woensdag avond 3 juli is er weer een kans om de Masterclass “In 60 minuten weer je Spark voelen”

Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon.

Heb je nog vragen, mail ons gerust op mail@iljavannoord.nl

We ontmoeten je graag vrijdag 21 juni!

Liefs, Ilja