fbpx

Hallo, ik ben Ilja!

Een paar jaar geleden stond ik op een t-splitsing van mijn leven. Ga ik door met DIT leven wat ik nu leid? Of kies ik voor een ander leven? 

Vond ik het eng? Hell yeah!! Maar ik voelde aan alles dat ik toen de keuzes moest maken, maar dan wel één voor mijzelf.

Voor mij is leven in mijn feminine leadership.
Wat voor mij inhoudt dat ik zowel in mijn vrouwelijke energie kan stappen als mijn mannelijke. Dat deze twee energieën in harmonie zijn.

Dat ik mijn onderneming leidt in ease, grace & joy. Maar ook vooral met heel veel plezier.

In 2005 ben ik begonnen met mijn eerste onderneming, namelijk Slim Studio Overveen. Een personal gym voor vooral vrouwen. Een gym met onder ander infrarood warmte cabines, Slimcabs. Ik bouwde deze mooie warme en sportieve plek. Na 10 jaar heb ik mijn gym verkocht aan een medewerker van mij. Ik merkte dat ik niet meer de joy en plezier er in kon stoppen.

Na lange zoektocht, met nog 2 andere ondernemingen (Reshape 2015 tot 2020 & Beauty Business Partners 2015 tot 2017) . Ben ik uiteindelijk in 2020 tot een verandering in mezelf en in mijn business gekomen.

Vanuit mijn ervaring als beauty specialist (sport en uiterlijk verzoring, lipomassage) zag ik dat de transformatie niet vanuit de buitenkant gerealiseerd kan worden, als de Body Image (hoe jij jezelf in de spiegel ziet) negatief is dan zal het nooit genoeg zijn.

Ik merkte in mijn Sportschool dat veel vrouwen een slecht zelfbeeld, Body Image, over zichzelf hadden. Wat niet klopte!

Plus daar in meegenomen mijn eigen pad naar verzachting en vrouwelijkheid, ben ik mijzelf gaan “omscholen” van Personal Trainer/Beauty Specialist naar Feminine Mentor.

Ik heb eerst zelf de stappen van verzachting ondernomen.

 

 

In 2020 ben ik begonnen te verzachten. Van GOGOGO energie (mannelijke en hoofd acties) naar meer vrouw zijn (vrouwelijke energie, voelen) door te starten met Yoni ei en borstenmassage. Dat zelfde jaar ben ik ook gestart met de hypnose opleiding (voor hypno therapeut. Ik zeg liever Hypnose coach).

En eind 2022 merkte ik dat ik nog iets miste om nog meer de stap in VROUW ZIJN te kunnen maken.
Dit kwam ook door de dames die ik coachten, en daar bij merkte dat zij altijd zeiden “ik ben mezelf kwijt” “I am broken” maar vooral iets wilden fixen!
Maar ook bij mezelf zocht ik nog meer diepgang in mijn lijf. Uit het hoofd maar VOELEN in het LIJF! Startte ik met de opleiding International Feminine Embodiment Coach

Om zo nog meer met pleasure, fun & grace mijn leven te leiden en onderneming. Om vrouwen nog meer bewustwording te geven van wie zij in werkelijkheid zijn. Nog dichterbij zichzelf te laten komen, voluit vrouw te mogen zijn voor zichzelf. Zichzelf op numer 1 te zetten en dat het niet egoistisch is maar juist zelfliefde. En alle facetten aan zichzelf te accepteren en te adoreren. 

Maak de keuzes en beslissingen vanuit je lijf en niet je hoofd.
Maak de transformatie vanuit jezelf!
Maak de shift vanuit joy, ease & fun, vertrouwen en liefde in plaats vanuit je hoofd, controle, druk, angst en de buitenwereld.

Ja, voel je deze? Laten we de reis naar jouw vrouw zijn samen maken!

Liefs ilja

 

Weetjes als je mij zou kennen…..

 • Geboren en getogen ben in Amsterdam, gestudeerd in Haarlem, gewoond in San Sebastian/Madrid Spanje, en aardig geworteld ben in Hillegom
 • Mijn quilty pleasure is een dansjes doen op House & Techno festivals. Daar vermaak ik mij de hele zomer wel mee. Vooral met vrienden en vriendinnen.
 • Door mijn vriend (maar ook door mijn vriendinnen) Gekkie wordt genoemd. Nou misschien heb je wel een idee waarom, maar ik er van hou om mensen af en toe in de maling te nemen. Maar vooral heel gek te doen. Ik zeg altijd maar beter gek en dan saai 😉
 • Dat ik een Manifesting Generator ben en ik altijd mezelf met Max Verstappen vergelijk. Dat ik altijd graag snel weg wil en voordat de het stoplicht op groen is weg schiet. Maar dat het niet altijd wel zo juist is. 🙂
 • Een spanjofiel ben en als ik later groot ben een huisje in spanje aan de kust (bij Valencia het liefst) koop!
 • Dat ik een hekel heb aan rotzooi op de eettafel.
 • Gek ben op Ibiza
 • Graag strandwandelingen maak met mijn hond Bella.
 • Gek ben op chocola
 • Dat mijn hobbies zijn sporten, dansen maar ook vooral slapen.
 • Gek ben op koken. Mijn thuis wordt soms gek van mij wat ik elke week wel weer iets nieuws heb gemaakt, uitgeprobeerd.
 • Dat er naast mijn nachtkastje een stapel boeken ligt die ik allemaal half heb gelezen.
Mijn Human Design is 5/1, ik ga aan op mijn sacraal, en mijn lifes work is hier het liefde voor het leven verspreiden. Mijn verhaal en de verhaal van de mensen die ik tegenkom door vertel als levensles en inspiratie voor jou
About you….

Ik heb veel vrouwen ontmoet, elk met hun eigen tedere verhalen, overtuigingen of conditioneringen die centraal staan in hun leven en daarmee hun vermogen om te groeien blokkeren. Het staat ze in de weg om nog meer zichzelf te kunnen zijn.

En hoe meer ik leer, hoe duidelijker onze onderlinge verbondenheid wordt. Als een of meer van de onderstaande uitspraken bij je resoneert, wees dan blij: je bent niet de enige en je bent precies op het juiste moment op de juiste plaats.

 • Je voelt een pijn, een ongemak in jezelf, maar je kunt niet onder woorden brengen waarom.
 • Je bent succesvol. Je hebt een geweldige baan en je verdient veel geld. Toch voel je je niet vervuld. Je streeft naar meer prestaties, meer referenties, meer erkenning.
 • Je beweegt snel zonder pauze, gedachte of gevoel. Het lijkt erop dat je niet langzamer kunt gaan.
 • Je opereert op de automatische piloot. Je bent verdoofd. Je verzet je tegen het voelen van emoties.
 • Je beantwoordt de uitputting van je lichaam door harder te duwen. Rusten is onbereikbaar.
 • Je bekritiseert jezelf, niets wat je doet is ooit genoeg, je voelt je gebroken en moet gerepareerd worden. Je vergelijkt jezelf met anderen. Je verontschuldigt je vaak.
 • Je bent getriggerd, geagiteerd, kortzichtig, en dat is logischerwijs niet logisch in de situatie.
 • Je zegt ja terwijl je nee bedoelt, of je weet niet wat je wilt.
 • Je voelt een gevoel van ontkoppeling of afwezigheid in je relaties.
 • Je ervaart onverklaarbare pijn in je lichaam.
 • Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen.

Je bent hier omdat je wordt geroepen om te transformeren.

Van donker naar licht
van mannelijk naar vrouwelijk
van gevoelloosheid naar plezier
van schaarste naar overvloed
van buiten naar binnen
van druk naar gemak
van frozen naar flow…

je bent er klaar voor en bent er klaar voor om het oude los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. Dit is de roeping van het vrouwelijke.

Weet dit: je bent genoeg. Jouw manier van zijn is ingesteld om je veilig te houden en je in staat te stellen te overleven binnen de cultuur waarin we leven. En het is jouw tijd om te evolueren en herboren te worden.

Samen kunnen we op reis gaan naar je diepten en je toestaan om datgene te voelen en volledig uit te drukken waardoor je op je plek bleef hangen naarmate de tijd voortschreed. Daar kun je in je soevereiniteit stappen om je wonden te helen, jezelf te bevrijden van de verhalen en overtuigingen die je gedwongen bent te dragen, je mannelijke energie in balans te brengen en de stroom en het gemak te belichamen die in je schuilt. Jouw lichaam bevat de wijsheid, we hoeven alleen maar de juiste vragen te stellen.

Feminine Transformational Coaching

Misschien is het, net als of je bent opgebrand, je bent jezelf kwijtgeraakt onderweg, of een van bovenstaande. Je hebt het punt bereikt dat je niet meer kan, je bent uitgeblust, je weet het gewoonweg niet meer wat je moet doen. Je hebt alles al geprobeerd. Niets helpt, je zit tegen je plafond. Het is nu of nooit om iets aan jezelf te doen, veranderen of je gaat het nooit meer doen!

You rocked the bottom!

Meld je aan voor inspiratiemail vol tips, video’s en meer informatie over trainingen, retreats en events.