fbpx

Human Design

Dit is een interactieve sessie daar waar jij je energetische blauwdruk ontdekt. Wat je superpowers zijn en je vakuilen. Op welke manier jij het beste je energie zo optimaal mogelijk kan gebruiken. Je krijgt inzicht in wat jou zo uniek maakt en wat jij hier komt brengen.

Wat is Human Design?

Human Design is jouw unieke energetische blueprint, jouw blauwdruk. Het is als een tool die jou een letterlijke blueprint geeft om het leven te leiden met de minste weerstand en in lijn met jouw natuurlijke talenten en krachten. Met behulp van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd geeft Human Design inzicht in jouw innerlijke geleidingssysteem en hoe jouw energie stroomt. Het biedt praktische handvatten en brengt op verschillende vlakken inzicht in wie jij bent als persoon.

Het systeem van Human Design onthult jouw kwaliteiten en valkuilen, en geeft inzicht in de manier waarop jij geprogrammeerd bent. Het laat zien wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Door deze kennis kun je de beste versie van jezelf worden, namelijk: jezelf.

Wanneer je leeft in overeenstemming met jouw soulmap, wordt het leven makkelijker. Alles begint te stromen en te flowen. Human Design fungeert als een energetische routekaart die jou helpt begrijpen hoe jij het beste werkt, waar jouw voorkeuren liggen en hoe jij beslissingen neemt. Het biedt een gebruikershandleiding die je door het leven leidt op een manier die perfect is afgestemd op jouw authentieke zelf.

Hoewel er verschillende manieren zijn om bij jezelf te komen, zoals somatic bodywork, energetische resets of diepe innerlijke reizen, zie ik Human Design als de basis van alles. Het is als het inzien van jouw harde schijf, waarbij je ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen, wat jouw valkuilen zijn en op welke manier jij het makkelijkst in flow door het leven kunt bewegen.

Dus, als je op zoek bent naar een kompas om jouw leven in lijn te brengen met wie jij werkelijk bent, dan is Human Design een waardevol instrument dat je helpt om jezelf beter te begrijpen en te floreren op jouw unieke pad.

Liefdevolle investering in jouw unieke blauwprint