fbpx

De weg naar jezelf is de weg naar jouw gaafste leven!

Hoe zou het zijn als je NU echt voor jezelf zou kiezen? No matter what… Dat jij op jouw voorwaarden, jouw kernwaarden je leven kan gaan leiden. Dat jij de persoon mag en kan zijn die jij werklijk bent, van binnenuit! Dat jij jezelf vanaf nu op nummer 1 gaat zetten!

Hoe tof is dat!!??

Dat je gaat ontdekken  wat jij diepste verlangens zijn. Dat je weer de moed krijgt om weer groots te gaan dromen.

Hoe zou het zijn als vanuit jouw diepste zielsverlangen gaat leven?

Je hebt het best goed voor elkaar, alleen heb je nog steeds dat gevoel… “Ik mis wat?”

De hele dag door ben je alle rollen aan het spelen. De rol als moeder, vrouw, dochter, vriendin, werknemer, werkgever, en oja dan moet je ook nog aan het einde van de dag die leuke sexy vrouw spelen… Man-o-man het liefste plof je na het opstaan al weer terug in je bed. En blijf je met die ene vraag zitten… “En ik dan? Wat en wie ben ik echt?”

Soms voelt het allemaal alsof je in je eigen gouden kooi zit!!Dat je niet meer weer dat de deur altijd openstaat om weg te vliegen. Ja, als je wilt weer terug kan vliegen.

Je bent gewoon jezelf kwijt. Wat is mijn purpose? Hoe kan ik weer terug naar mijn ware kern? Wie ben ik eigenlijk? Hoe kan ik uit mijn eigen schaduw stappen? Hoe kan ik meer in mijzelf gaan geloven? Hoe kan ik meer op mijzelf vertrouwen?

WHAT’S MY SOUL PURPOSE & MISSION?

Stel je eens voor…

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je al je blokkades, onopgeloste issues en overtuigingen die je niet langer dienen, zou kunnen loslaten. Snel en effectief. Zonder gedoe of eindeloze therapie.

Zodat je ten allen tijde de vrijheid voelt om jezelf te zijn. Altijd mag kiezen voor jezelf.

Tot in het diepst van je vezels ervaart wie je echt bent en wat je hier komt doen.

Dat je beslissingen gaat nemen van binnenit. En het oneindige overvloed in je leven  kunt toelaten.

De stappen gaat zetten naar jouw gaafste leven, met vreugde, gemak en glorie. Dat het echt beter wordt dan dit!

Dat het allemaal zoveel sneller, makkelijker en lichter zal zijn dan je nu ervaart.

Hoe lang wil je jezelf nog klein houden en overtuigen dat dit het is? Dat er geen weg uit is? Dat je de rest van je leven gefrusteerd, boos en uitgeblust blijft rondlopen?

Stop met jezelf wegcijferen
Stop met het leven te leiden van anderen.
Stop met ploeteren.
laat mij je helpen om op een lichte manier meer overvloed te ervaren op alle vlakken in je leven.

Hi, ik ben Ilja
Je mag altijd voor jezelf kiezen, no matter what!

Een paar jaar geleden stond ik op een t-splitsing van mijn leven. Ga ik door met DIT leven wat ik nu leid? Of kies ik voor een ander leven? Vond ik het eng? Hell yeah!! Maar ik voelde aan alles dat ik toen de keuzes moest maken, maar dan wel één voor mijzelf.

Zij gingen je voor…

Ik heb Ilja leren kennen als warm en open persoon. Ik leefde de dagen, weken, jaren maar hoe weet ik niet eens meer. Sleur, slechte relatie, iedereen leed eronder en het kabbelde maar gewoon door er gebeurde niks, helemaal niks. Leeg gevoel, is dit het nou? Binnen 4 maanden heb ik mijzelf weer terug gevonden. Ik heb door Ilja mijn eigenwaarde en helderheid gekregen, acceptatie, de lamp boven mijn hoofd, ahhh zo! Is iets van mij of van een ander. Klinkt zo simpel maar zo is het niet. Maar het is me gelukt. En klopt, als het met jezelf goed gaat werkt dat door naar je gezin! Als ik bij haar ben geweest krijg ik zulke heldere momenten en ga ik bewust en onbewust aan de slag. Het voelt heel fijn en maakt me sterk, zeker van jezelf. Het is vaak hard werken maar zo de moeite waard! Lieve Ilja bedankt!

Liefs Marisje van Meurs

Ik heb de coaching en het traject als zeer waardevol ervaren. Ilja is een hele positieve vrouw die steeds kijkt naar wat er mogelijk is en sluit daarbij aan op wat er leeft in jou. De shift is bij mij geweest doordat Ilja mij heeft laten zien waar mijn kracht en power zit en hoe mijn belemmerende overtuigingen deze kracht vertroebelen. Ilja is kundig, liefdevol en ook doortastend als nodig. Ze neemt geen blad voor haar mond als ik “weer” in mijn oude verhaal zat. Dit was confronterend maar wel wat er nodig was. Ze heeft me geholpen om zichtbaar te maken wat er mag zijn, dat ik een stralende jonge vrouw ben en dankbaar ben voor wie ik ben.

Lot Vegter