fbpx

Meer vrouwelijkheid, verbinding & sisterhood

Stap in een betoverende reis van 12 maanden, waar we de wijsheid van het lichaam, de poort is naar jouw Ware Essentie gaan aan wakkeren.

In deze unieke vrouwencirkel, sisterhood, zullen we de diepte opzoeken van het vrouwelijke, Vrouw Zijn, door onze eigen body wisdom! Dat doen we door samen krachtige embodiment oefeningen te doen, innerlijke guidance reizen en rituelen.

Ontvang inspiratie, ontdek praktische tools om als sensuele belichaamde vrouw te floreren in onze moderne wereld, Divine Sensual Woman.

Verbind met jezelf

* Deze groep is ontworpen voor om vanuit je eigen Sarced Space deze online reis te volgen.

* We komen samen de dinsdagavond, 1e & 3e van maand, om 20:00 tot 21:00/30

* Je kunt de sessies terug kijken wanneer jezelf wilt.

* Samen met andere lieve vrouwen, vorm je een vast groep. Om samen deze reis aan te gaan.

* Je hebt toegang tot een besloten Telegram community. Daar waar je kunt delen, reiken en vieren.

* Leer krachtige oefeningen die je ondersteunen in hun drukke moderne leven, terwijl je wel verbonden blijft met plezier, vreugde vitaliteit en zelfexpressie

* Leer hoe je nog in contact weer komt met je lichaam op emotioneel, fysiek, energetisch en mentaal niveau

* Verdiep de connectie met jezelf en met jouw innerlijke bron.

* Meer vrouwelijke energie en flow

Feminine Embodiment

Uit je hoofd in je lichaam! Deze krachtige practice zul je weer in verbinding komen met alles in jou. Alle sensaties, gevoelens en emoties die er op dat moment zijn. Deze oefening is ontworp om je te ondersteunen om meer en meer levendig te voelen in je eigen systeem. Maar ook om je meer in het hier en NU te laten zijn. Vergroot je bereik van sensatie en expressie. En ontspan op zachte wijze vastzittende patronen en gewoonten in het lichaam met eenvoudige, toegankelijke oefeningen.

Inner Essence

Met deze innerlijke reis maak je weer contact met je Ware Essentie. Belichamen van je meest powerful & meest eerlijke versie van jezelf. Weer terug naar de kern, jouw kern en vooral op jouw manier.

Dat zorgt dat je nog meer durft te vertrouwen op jouw intuitie en op jouw hart wat zij jou ingeeft.

Daily RItual

Samen komen en ervaar wat deze krachtige rituele practices voor ons kunnen doen. Zij zullen de bron van brandstof, inspiratie en voeding voor je zijn. Rituelen helpen onze tot leven te komen in ons lichaam en ons dagelijks leven, zodat we onze diepere afstemming kunnen bereiken. Creëer alledaagse magie door het heilige naar het alledaagse te brengen, in het besef dat alles wat je aanraakt een altaar is. Deze zijn niet-dogmatisch en toegankelijk voor elke spirituele of religieuze achtergrond.

Sisterhood

Sinds het begin der tijden zijn vrouwen in een cirkel bijeengekomen, waarbij ze elkaar, de gemeenschap en hun eigen diepste hart verzorgen en afstemmen. Je krijgt de kans om in contact te komen met een vaste groep vrouwen via breakout-sessies, oefeningen en in de besloten Telegram groep. Hier waarderen we de gemeenschap, terwijl we de unieke reis en expressie van elke deelnemer eren. Getuige zijn van en vastgehouden worden in een open hartrelatie is een medicijn voor de vrouwelijke ziel!

Onze Reis

Jaarprogramma met als een ontdekkingsreis naar jouw Ware Essentie, She

Start van de eerste reis is dinsdag avond 02 april 2024 om 20:00 uur

Twee keer maandelijks een online sessie

Met intergratie tijd en pauzze van 2 maanden, augustus en deceember

Elke maand een thema

Sensitiviteit

Bevrijding & Loslaten

Grenzen

Pleasure

Magnetisme

Het Hart

Identiteit

Zelf Expressie

Vrouwen- & MannenLijn