fbpx

Stel je eens voor...

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je al je blokkades, onopgeloste issues en overtuigingen die je niet langer dienen, zou kunnen loslaten. Snel en effectief. Zonder gedoe of eindeloze therapie.

Zodat je ten allen tijde de vrijheid voelt om jezelf te zijn. Altijd mag kiezen voor jezelf.

Tot in het diepste van je vezels ervaart wie je echt bent en wat je hier komt doen.

Dat je beslissingen gaat nemen van binnenuit. En het oneindige overvloed in je leven kunt toelaten.

De stappen gaat zetten naar jouw gaafste leven, met vreugde, gemak en glorie. Dat het echt beter wordt dan dit!

Dat het allemaal zoveel sneller, makkelijker en lichter zal zijn dan je nu ervaart.

Hoe lang wil je jezelf nog klein houden en overtuigen dat dit het is? Dat er geen weg uit is? Dat je de rest van je leven gefrustreerd, boos en uitgeblust blijft rondlopen?

Stop met jezelf wegcijferen
Stop met het leven te leiden van anderen.
Stop met ploeteren.

Laat mij je helpen om op een lichte manier meer overvloed te ervaren op alle vlakken in je leven.

Hoe het mag voelen?

Licht & Liefde

Terug naar de waar JIJ!
Terug naar de ware kern!
Terug naar jouw ware kern!
Terug naar de vrouw die daar verscholen zit!

Zodat je meer ruimte creert voor jezelf en voor jouw (toekomstige) partner en of gezin!

Tewijl je wel in je eigen kracht blijft staan. Zonder jezelf weg te moeten cijferen. Maar juist uit lichtheid & liefde.

Hoe het mag zijn?

Je bent hier omdat je wordt geroepen om te transformeren.

Van donker naar licht
van mannelijk naar vrouwelijk
van gevoelloosheid naar plezier
van schaarste naar overvloed
van buiten naar binnen
van druk naar gemak
van frozen naar flow…

je bent er klaar voor en bent er klaar voor om het oude los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe. Dit is de roeping van het vrouwelijke

Het mag meer…

Uit verbinding met jezelf, jouw pure Essentie.

Vanuit jouw waarheid, jouw impact, jouw authentieke Zelf.

Vanuit de kracht jouw energie te laten stromen zaosl je ontworpen bent.

Uit sensualiteit, alignment, soul mission en vooral vanuit meer plezier, ease en joy!

Op naar een volgende level in jou, voluit vrouw ZIJN!

Mijn Intentie

Mijn intentie is om jou weer in je reis te begeleiden naar jouw pure Essentie. Je laten thuiskomen in je vrouwelijke magie!

2 maanden ben ik jouw reisleider en begeleid ik je tijdens jouw reizen, met thema’s als balans, ontspanning, toekomstige zelf, sensuele vrouw en

Ik heb al meer dan 1.000 vrouwen geholpen om weer lekker in hun vel te voelen. Weer de verbinding te creëeren van Hoofd naar Hart. Weer zich te herinneren wie zij in Essentie zijn! Voluit Vrouw!

Wat anderen delen

“Ilja heeft mijn leven getransformeerd in slechts 4,5 maand. Ze heeft me geholpen mijn eigenwaarde te ontdekken, helderheid te krijgen en mijn waarden te definiëren. Geen sleur meer, geen leeg gevoel. Na elk bezoek aan Ilja voel ik me sterk en bewust. Het is hard werken, maar absoluut de moeite waard. Dank je wel, Ilja!”

– Marisje

“Ik ontdekte Ilja via internet en was aanvankelijk terughoudend over hypnose, maar na een sessie Access Bars voelde ik me meteen op mijn gemak. Ilja begreep me meteen en na slechts één sessie ontdekten we de oorzaak van mijn paniek en onzekerheid. Het gaf me zoveel opluchting om eindelijk begrepen te worden. Na bijna 8 sessies ben ik zeer tevreden en stap ik het nieuwe jaar in als een vernieuwde versie van mezelf, allemaal dankzij Ilja’s hulp! Bedankt voor deze prachtige ervaring en al je steun.”

– Patricia

Dankzij mijn kennismaking met Access Bars en hypnose, heeft Ilja’s warme coaching mijn negatieve zelfbeeld verlicht en mijn denkwijze positief veranderd. Haar liefdevolle begeleiding en heldere inzichten hebben me bewuster gemaakt van wie ik ben en welke stappen ik kan en mag zetten om mijn doelen te bereiken. Een bijzondere reis naar zelfontdekking dankzij Ilja’s krachtige aanpak.

– Marije

De transformatie die ik doormaakte, gaat dieper dan uiterlijke veranderingen. Ilja opende mijn ogen voor zelfliefde en het gunnen van de beste versie van mezelf, weg van het negatieve zelfbeeld. Ze onthulde mijn kracht en wees me op belemmerende overtuigingen die deze kracht vertroebelden.

– Lot

Wie jij bent...

Ik heb zoveel verschillende vrouwen gehad in mijn coaching trajecten (wel de liefste uiteraard) Waardoor ze allemaal in hun eigen fase van het leven zaten. Van net de Universiteit tot met pensioen. Elk met hun eigen tedere verhalen, overtuigingen of conditioneringen die centraal staan in hun leven en daarmee hun vermogen om te groeien blokkeren. Het staat ze in de weg om nog meer zichzelf te kunnen zijn.

En hoe meer ik leer, hoe duidelijker onze onderlinge verbondenheid wordt. Als een of meer van de onderstaande uitspraken bij je resoneert, wees dan blij: je bent niet de enige en je bent precies op het juiste moment op de juiste plaats.

 • Dat je je al een tijd vlak voelt. Het is alsof je geen emoties hebt.
 • Je kijkt naar je vriendinnen en die zie je juist lachen of huilen. Je ziet bij hen allerlei emoties naar bovenkomen en jij denkt alleen maar “oh wat ben ik toch een emotieloos wezen”
 • Je plezier in het leven is ook wel wat uitgeblust. Je hebt vooral het gevoel dat ze alles op de automatische piloot doet. Geen piek en dalen. Gewoon!
 • In bed is het ook al geen feest meer. Het is meer een koude bedoeling.
 • Je bekritiseert jezelf, niets wat je doet is ooit genoeg, je voelt je gebroken en moet gerepareerd worden. Je vergelijkt jezelf met anderen. Je verontschuldigt je vaak.
 • Je zegt ja terwijl je nee bedoelt, of je weet niet wat je wilt.
 • Je voelt je helemaal niet meer vrouw. Je hebt geen liefdevolle relatie met jezelf.
 • Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf en met anderen.
 • Je bent succesvol. Je hebt een geweldige baan en je verdient veel geld. Toch voel je je niet vervuld. Je vraagt je af of dit het allemaal wel is.

Misschien is het, net als of je bent opgebrand, je bent jezelf kwijtgeraakt onderweg, of een van bovenstaande. Je hebt het punt bereikt dat je niet meer kan, je bent uitgeblust, je weet het gewoonweg niet meer wat je moet doen. Je hebt alles al geprobeerd. Niets helpt, je zit tegen je plafond. Het is nu of nooit om iets aan jezelf te doen, veranderen of je gaat het nooit meer doen!

You rocked the bottom!

Weet dit: je bent genoeg. Jouw manier van zijn is ingesteld om je veilig te houden en je in staat te stellen te overleven binnen de cultuur waarin we leven. En het is jouw tijd om te evolueren en herboren te worden.

Wie ik ben….

Het leven leven vanuit pleasure, sensualiteit en vooral heel veel joy dat is het waar het voor mij om gaat. En hoe ik het leef!

Zelf ben ik nu 19 jaar coach. Begonnen als Lifestyle coach, alles vanuit de buitenkant aangepakt. Maar ik merkte al snel dat mijn klanten, vrouwen, hun transformatie niet ervaarde door hard te trainen en 3 slablaadjes te eten. Maar dat juist alles begint hoe je naar jezelf kijkt en hoe jij de wereld ziet, ervaart en voelt.

Door mijn eigen reis van de afgelopen 10 jaar, van harde zakenvrouw (masculine energy, gogogo) naar het meer zachte femnine divine, heb ik zo mijn eigen methode ontwikkeld. Om vrouwen weer zichzelf op nummer 1 te zetten. 

Vanuit die weg, kijk ik met heel veel dankbaarheid, dat ik ik meer dan 1.000 harten heb mogen raken via mijn  coaching, trajecten, programma’s en groepscoaching.

Ik kijk er onwijs naar uit om samen met jou in het 1 op 1 feminine hypnose coaching traject te maken naar nog meer sensualiteit, ease, grace en pleasure!

Hoe ziet jouw, Design Your Life, traject er uit?

Weer je belangrijkste relatie van je leven te herstellen, en dat is met jezelf!

Om dit weer harmonie in jezelf te krijgen, hoofd en hart in verbinding staan met elkaar. 

Tijdens de Feminine Energetic sessies ben ik ervoor jou. Jouw intentie staat voorop. We kunnen programmeringen, overtuigende belemmeringen of ander soort struggles in het leven wegnemen, die in je onderbewuste liggen. Om zo meer ruimte te creëren voor het nieuwe. 

Dichterbij jezelf te komen staan.
V
ragen als:

 • Waar loop ik continu tegenaan in mijn leven?
 • Wat houdt mij tegen?
 • Wat stroomt er niet? etc.

Jouw goud zit in jouw! Alle wijsheid zit diep geworteld maar wat door conditioneringen, vaak onder gesneeuwd, diep weg gestopt. Dan zijn we dingen gaan aannemen wat niet waar is en of van onszelf is.

Het innerlijke werk daar ga ik je mee ondersteunen, begeleiden. Ik werk op daarom ook op de vier lichamen die wij in ons hebben.

 • Mentale lichaam (inzichten, concepten en ideeen)
 • Fysieke lichaam (gewrichten, weefsel, bloed)
 • Emotionele lichaam (alle gevoelens en emoties)
 • Energetisch lichaam (sensaties zoals tintelingen, warm koud)

hoe kun je met 1op1 met mij werken

Wat ontvang je

Inhoud van dit traject:
Design Your Life bestaat uit online feminine energetic coachcalls en support via Telegram

2 maanden aan jouw next step werken! Jouw Persoonlijke groei

Mijn intentie is om jou weer in je reis te begeleiden naar jouw pure Essentie. Je laten thuiskomen in je vrouwelijke magie! 2 maanden ben ik jouw reisleider en begeleid ik je tijdens jouw reizen, met thema’s als balans, ontspanning, toekomstige zelf en sensuele vrouw 

 • 2 maanden op maat gemaakte 1op1 energetische coaching.
 • We beginnen met een 1,5 uur durende diepgaande embodied goalsetting sessie om jouw intentie neer te zetten, inclusief Movement Meditation
 • Twee wekelijks online energetisch sessie van 75 minuten (totaal 3)
 • Tussentijdse Telegram support voor momenten (ma-do) voor de struggles, vragen en het niet meer precies weten ontstaan in het leven en niet altijd tijdens jouw 1op1 sessie, dus vandaar dat je mij tussen de sessies door gewoon kunt bereiken.

Liefdevolle investering in jezelf van deze 1-op-1 energetisch coaching traject is 699 euro 
Het bedrag mag ook in 2 of 3 termijnen worden betaald.

Resultaten

Hoe fijn zou het zijn .....

Als je al je blokkades, onopgeloste issues, vastgeroeste spanningen in je lichaam, trauma’s en overtuigingen die je niet langer dienen, losgelaten zijn. Snel en effectief, zonder gedoe of eindeloze therapie.

Dat je bewustzijn hebt gekregen van de patronen die je doet.

Verbinding en liefdevolle samenwerking tussen Hoofd, Hart, Ziel en Yoni weer is ontstaan.

Maar ook meer ruimte in je systeem ervaart. En zo meer energie hebt voor de dingen die je graag  wilt doen. Die je plezier geven.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor vrouwen die

 • bereid is te kijken naar wat de waarheid op dit. moment is. Het is voor degene die willen ontdekken wat gezien wil worden, geheeld wil worden of begrepen wil worden.
 • bereid is om in zichzelf te investeren, tijd en geld.
 • klaar is om met al haar triggers door te lopen en los te laten
 • klaar is om iedereen te plezieren en zichzelf weg te cijferen
 • niet op zoek is naar een quick fix maar naar echte transformatie, no matter what
 • wil leven vanuit zachtheid, liefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen

Het traject helpt je om meer voor ownership en empowerment over je leven te kiezen én om dit te gaan ervaren.

Voor wie dit traject NIET?

Dit traject is NIET voor vrouwen die

 • op zoek is naar een “quick fix”, omarm de transformatie met toewijding, consistentie en een flinke dosis geduld.
 • 0p zoek is naar een oplossing buiten jezelf.
 • niet het werk doen om te veranderen.
 • nog niet klaar is om afscheid te nemen van patronen en gewoontes die haar niet meer van dienst zijn en niet bereid is om deze te veranderen, dan is het misschien nog niet haar moment.
 • niet bereid is om echt in haarzelf te investeren, inclusief tijd en geld
 • niet droomt van een leven als een empowered, krachtige, authentieke en vrije vrouw, dan is dit waarschijnlijk niet het juiste pad voor haar.
 • Als lichaamsgericht werk en practices zoals ademwerk, meditatie, visualisaties, zelf-massage, selfcare en pleasure-practices, energiewerk en meer niet haar ding zijn, dan is dit wellicht niet de reis voor haar.
 • Wie niet klaar is om het ongemak onder ogen te zien en de confrontatie aan te gaan met verwaarloosde delen van zichzelf, zal het lastig vinden om echt te groeien. Het kan soms schuren, maar dat hoort erbij. Het kan best oncomfortabel zijn om dit te voelen en te ervaren.
Wanneer kunnen de sessies?

De sessies zullen we samen inplanne. Zodat het zowel in jou als in mijn aganda past. 

De sessies zullen in week 1, 3, 5 en 8 gegeven worden.

Waar kan ik de sessies volgen?

Je kunt de sessies lekker vanuit huis volgen via ZOOM. In je eigen Sacred Space. 

Hoe ziet zo'n sessie eruit?

Je kunt de sessies lekker vanuit huis volgen via ZOOM. In je eigen Sacred Space.

Wat levert dit traject mij op?

Dit traject levert je inzichten, heling en transformatie op. 

Kan ik in termijnen betalen?

Je kan zeker in termijnen betalen. Je betaalt dan in 2 of 3 termijnen. 

Mag en kan ik dit uitgeven aan mezelf?

Je mag dit altijd aan jezelf uitgeven. Zie dit juist als een cadeau aan jezelf. En dit cadeau geven aan jezelf zal op heel veel vlakken je leven in beweging brengen.

Andere vragen

Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar mail@iljavannoord.nl of Ilja een DM op Instagram te sturen.