fbpx
Access Bars Ilja van Noord
Access Bars Ilja van Noord

Wat is een Access Bars Sessie?

Zachte aanrakingen van 32 punten op jouw hoofd die zorgen voor ontlading
Een heerlijke hoofdmassage die zorgt voor Rust en Ruimte in je hoofd, lichaam en leven!
Bij een Access Bars Sessie lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de massagetafel en raak ik diverse punten (Bars) op jouw hoofd aan. Jij voelt je steeds meer ontspannen en gaat naar een heerlijke diepe staat van ontspanning, na de behandeling voelt het als een heerlijke massage voor je hele lijf.

Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Deze energiebanen staan voor een levensthema, zoals geld, gezondheid, controle, communicatie, sexualiteit, vreugde, verdriet, creativiteit en dergelijke. Op deze punten liggen al jouw ervaringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en oordelen die jij hebt op/over deze levensthema’s opgeslagen.

Door zachte aanraking van mijn vingers van deze punten (bars), gaat de energie weer stromen en kan alles wat ons niet meer dient losgelaten en opgeschoond worden. Denk dan vooral aan het loslaten van beperkende overtuigingen, een negatief zelfbeeld, angsten, trauma’s en alles wat jou in jouw leven kan beperken om jouw mooiste leven te leven.

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon al je overtuigingen over jouw levensthema’s los kunt laten? Dat je weer opnieuw naar dingen kan kijken, zonder oordeel.

En dat is dus wat een Access Bars Sessie met je doet, het laat los wat we niet meer nodig hebben. Het geeft meer ruimte in ons hoofd, waardoor we meer rust gaan ervaren.

Wanneer Access Bars?

Een Access Bars Sessie kan bij veel lichamelijke en geestelijke klachten werkzaam zijn, zoals bij:

slapeloosheid piekeren
vermoeidheid angsten
depressie ADD
ADHD HSP
PTSS concentratieproblemen
diverse lichamelijke pijnklachten faalangst
stress burn-out
weinig zelfvertrouwen verslavingen
zwangerschapsklachten en nog veel meer!

 

Access Bars Ilja van Noord
Access bars kan worden gebruikt om
je verleden geen effect meer op je te laten hebben
je door niets en niemand meer tegen te laten houden
wakker te worden met een gevoel van dankbaarheid voor jou en je leven
de vrijheid te hebben en te voelen, waar je al zo lang naar op zoek bent

Effecten van Acces Bars

Rust, ruimte & ontspanning in lichaam en geest

Gemak met slapen

Beter bij jezelf blijven

Meer positieve houding

Beter concentratie

Meer aanwezig zijn in je leven

Meest gestelde vragen, nice to know

Hoe wordt de sessie Access Bars gestart?

De sessie start altijd eerst met een voorgesprek, om duidelijk te krijgen wat je intenties is. Vooral wat je hoopt uit de sessie te halen. Dit doen we onder het genot van een kopje thee.

Hoe ziet de sessie Access Bars eruit?

Tijdens de sessie lig je ontspannen op mijn massagetafel met je kleren aan. Je hele hoofd wordt aangeraakt door middel van mijn vingertoppen die je hoofd heel licht aanraken. Alle 32 punten worden dan deze sessie aangeraakt. Hierdoor breng ik de energie weer opgang en zullen mogelijke blokkades oplossen.

Afloop van een sessie

Wanneer de sessie is afgelopen,  drinken we nog even een kopje thee of water. Dan kun je als je wilt je ervaring delen. Tevens geef ik je nog wat tips en mogelijk wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars sessie.

Waar wordt de sessie gegeven?

De sessie vindt plaats in mijn praktijk aan de Willem Elsschotsingel 51 te Hillegom. Je kunt de auto gratis parkeren (let wel niet voor de deur maar achter of aan de zijkant van de straat)

Hoe kan ik betalen?

Je kunt direct betalen door op de gewenste aantal sessie op de knop “Boek hier je sessie” te klikken. Je ontvangt via de mail een factuur.